Fisier: /home/concert/public_html/config.php(1) : eval()'d code
Linia : 5
Undefined index: HTTP_REFERER

Fisier: /home/concert/public_html/config.php
Linia : 6
mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead

concert event
 

Portafloor

Concert & Event Logistic detine singura solutie de acoperire de gazon (grass cover) din Romania si una dintre putinele din Europa. Denumit Portapath (http://portapath.net/), materialul este construit dintr-o polipropilena dura, rezistenta UV, care protejeaza ata iarba cat si terenul in sine, putand suporta greutati de pana la 2 tone pe metru patrat. Sistemul sau inteligent permite ierbii sa respire, putand fi lasata acoperita pana la 3 zile.

Sistemul a fost folosit in Romania inca din 2008, la concertele Muse (stadionul de Rugby Bucuresti) si Metallica, Iron Maiden, Lenny Kravitz si Kylie Minogue (stadionul Cotroceni).

Compania noastra va poate oferi pentru inchiriere pana la 8000 de metri patrati din acest material special, care poate acoperi suprafata oricarui stadion din tara, in cazul spectacolelor care necesita protejarea gazonului.

Servicii

 Event management, production management, integrare de solutii, inchiriere de portapath, geenratoare electrice, echipamente de sunet, lumini, video, scena, design de eveniment, proiecate si design interior, design de sunet si lumini pentru locatii.

Contact

Birouri si depozit: Calea Traian, Nr.59-61, Sector 3, Bucuresti, Romania
Telefon: 0749.999.199
Email: office@concerteventlogistic.ro

mesaj contact